Ημερολογιακή αναζήτηση ανακοινώσεων
ΑΠΟ

ΕΩΣ
Αναζήτηση
Αναζήτηση σε συγκεκριμένο πεδίο
Τίτλος ανακοίνωσης

Κείμενο ανακοίνωσης
Αναζήτηση
Ελεύθερη αναζήτηση στις ανακοινώσεις
Τίτλος ανακοίνωσης & Κείμενο ανακοίνωσης
Αναζήτηση
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ  98 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
14
ΟΚΤ
Πρόσκληση σε επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Ευρωπαϊκού Δικαίου Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:30, η Ελληνική Ένωση Ευρωπαϊκού Δικαίου θα διοργανώσει επιστημονική εκδήλωση στο Συμβούλιο της Επικρατείας (αίθουσα Ρακτιβάν).
11
ΟΚΤ
Ομιλία Βασιλείας Πελέκου Παρέδρου ΝΣΚ Ομιλία Βασιλείας Πελέκου Παρέδρου ΝΣΚ, στο 15ο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου που έγινε στο Ναύπλιο, στις 4-6 Οκτωβρίου 2019
11
ΟΚΤ
Ανακοίνωση – Πρόσκληση ενδιαφέροντος / INVITATION Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκπροσώπηση της Ελληνικής Δημοκρατίας σε διεθνή διαιτησία / Invitation to express interest in representing the Hellenic Republic in an International arbitration.
09
ΟΚΤ
Πρόσκληση σε διεθνές συνέδριο Στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2019 θα διεξαχθεί στο Freiburg διεθνές συνέδριο με θέμα: "Effectiveness and Proportionality. Modern Challenges in Security Law and Criminal Justice".
07
ΟΚΤ
Πρόσκληση υποβολής προσφορών Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια 800 – 1.000 δεσμίδων (ανάλογα με το κόστος) φωτοαντιγραφικού χαρτιού Α4 500 φύλλων/80 gr για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, συνολικού προϋπολογισμού 2.400,00 € πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.
25
ΣΕΠ
Παρέμβαση μέλους του ΝΣΚ στην εκδήλωση υποδοχής νέων δικαστικών λειτουργών που διοργανώθηκε στις 19-6-2019 στην Κεντρική Υπηρεσία του ΝΣΚ Ακολουθεί γραπτή σύνοψη της προφορικής παρέμβασης της Παρέδρου ΝΣΚ Βασιλείας Πελέκου με θέμα: "Εκτέλεση αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου".
16
ΣΕΠ
Παρεμβάσεις - εισηγήσεις μελών του ΝΣΚ στην εκδήλωση υποδοχής νέων δικαστικών λειτουργών που διοργανώθηκε στις 19-6-2019 στην Κεντρική Υπηρεσία του ΝΣΚ Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 και ώρα 14:00, στην αίθουσα "Μ. Ταταράκη" της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΝΣΚ, διοργανώθηκε από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ) και το Ειδικό Νομικό Γραφείο Δημοσίων Εσόδων (ΕΝΓΔΕ) στην ΑΑΔΕ, εκδήλωση υποδοχής για ασκούμενους δικαστικούς λειτουργούς της Διοικητικής Δικαιοσύνης.
09
ΑΥΓ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ TOY ΝΣΚ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 ο Πρόεδρος του ΝΣΚ, Ιωάννης- Κωνσταντίνος Χαλκιάς, στην εκπομπή "Πρωινή Ανάγνωση" στο Κανάλι της Βουλής, σχετικά με τον ρόλο του ΝΣΚ ως νομικός παραστάτης του Δημοσίου και τη συμβολή του στην έγκαιρη και αποτελεσματική επίλυση των διαφορών του Δημοσίου με τους αντιδίκους του, στην εύρυθμη λειτουργία της Διοίκησης και στην προστασία του Δημοσίου συμφέροντος γενικότερα.
25
ΙΟΥΛ
Ανακοίνωση για ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο Ν.Σ.Κ. Σας γνωρίζουμε ότι στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, από την 24η Ιουλίου 2019 τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα ηλεκτρονικής κατάθεσης αιτήσεων ιδιωτών (φυσικών και νομικών προσώπων) για την εξώδικη αναγνώριση απαιτήσεων ή τη συμβιβαστική επίλυση διαφορών μεταξύ αυτών και του Δημοσίου.
23
ΙΟΥΛ
Διαιτητική απόφαση υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου Με την Οριστική Απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC), με ημερομηνία 10.07.2019, έγιναν μερικά δεκτές δύο (2) Αιτήσεις Προσφυγής σε Διαιτησία, με ημερομηνία 10.01.2018 που άσκησε το Ελληνικό Δημόσιο κατά των ανωνύμων εταιριών, με την επωνυμία «Fraport Περιφερειακά Αεροδρόμια της Ελλάδας Α’ Α.Ε.» και «Fraport Περιφερειακά Αεροδρόμια της Ελλάδας Β’ Α.Ε.» και κατά των Πορισμάτων της Επιτροπής Επίλυσης Τεχνικών Διαφορών (Ε.Ε.Τ.Δ.), με ημερομηνία 13.12.2017.
28
ΙΟΥΝ
Εισηγήσεις μελών του ΝΣΚ που παρουσιάστηκαν στην Ημερίδα που διοργανώθηκε στην Κ.Υ. στις 21-6-2019 από το Γ.Ν.Σ. της Γενικής Γραμματείας Υποδομών Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Βασ. Οικονομίδη της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΝΣΚ διοργανώθηκε Ημερίδα για θέματα ανάθεσης και εκτέλεσης συμβάσεων δημοσίων έργων. Σας παραθέτουμε τις εισηγήσεις των ομιλητών: Ευγενίας Βελώνη Αντιπροέδρου ΝΣΚ, Χρήστου Μητκίδη Νομικού Συμβούλου του Κράτους, Αντώνιου Αντωνίου, Μαριέττας Βλαχοπάνου, Θεοδώρας Καραχάλιου και Παρασκευής Γιωτάκου Παρέδρων ΝΣΚ, Ειρήνης Γαρδικιώτη, Βασιλικής Στρουμπούλη και Μαριλένας Λάλωση-Κατακουζηνού Δικαστικών Πληρεξούσιων Α΄ΝΣΚ.
28
ΙΟΥΝ
Ανάρτηση Ετήσιας Έκθεσης ΝΣΚ Αναρτήθηκε ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΝΣΚ η ετήσια έκθεση του Ν.Σ.Κ. στην οποία γίνεται καταγραφή και αποτίμηση του έργου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το έτος 2018. Την ετήσια έκθεση μπορείτε να την δείτε πατώντας ΕΔΩ και επιλέγοντας το tab ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ.

25
ΙΟΥΝ
Ομιλία Χρήστου Μητκίδη, Νομικού Συμβούλου του Κράτους, σε Ημερίδα για το "Δίκαιο των Δημοσίων Συμβάσεων μετά το ν. 4412/2016" Η Ένωση Μελών του Ν.Σ.Κ., η Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε.), ο Σύλλογος Πιστοποιημένων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (Σ.Π.Ε.Δ.Ε.Θ.) και το περιοδικό Εργοληπτικό Βήμα συνδιοργάνωσαν ημερίδα με τίτλο "Δίκαιο των Δημοσίων Συμβάσεων μετά τον ν. 4412/2016".
24
ΙΟΥΝ
Ανακοίνωση – Πρόσκληση ενδιαφέροντος - INVITATION Ανακοίνωση – Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκπροσώπηση της Ελληνικής Δημοκρατίας σε διεθνή διαιτησία. Invitation to express interest in representing the Hellenic Republic in an International arbitration.
24
ΙΟΥΝ
Πρόσκληση υποβολής προσφορών Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την αγορά ενός scanner plotter με τριετή, τουλάχιστον, εγγύηση για αναπαραγωγή κτηματολογικών σχεδίων διαστάσεων, κατ' ανώτατο όριο, 070Χ1,43 για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους εκτιμώμενου κόστους 4.000,00 € πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ.
21
ΙΟΥΝ
Ανακοίνωση – Πρόσκληση ενδιαφέροντος - INVITATION Ανακοίνωση – Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκπροσώπηση της Ελληνικής Δημοκρατίας σε διεθνή διαιτησία. Invitation to express interest in representing the Hellenic Republic in an International arbitration
21
ΙΟΥΝ
Επίσκεψη νέων δικαστικών λειτουργών στο ΝΣΚ Την Τετάρτη 19/6/2019 και ώρα 14.00 στην αίθουσα «Μ. ΤΑΤΑΡΑΚΗ» (Ακαδημίας 68 – 3ος όροφος), το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ) και το Ειδικό Νομικό Γραφείο Δημοσίων Εσόδων (ΕΝΓΔΕ) στην ΑΑΔΕ, υποδέχτηκε είκοσι ένα (21) ασκούμενους Δικαστικούς Λειτουργούς της Διοικητικής Δικαιοσύνης με την Επόπτριά τους κυρία Ζαφειρούλα Βασιλάτη, Πρόεδρο Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων.
06
ΙΟΥΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σε πρόσφατα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου αναφέρεται ότι επικρατεί στις αρμόδιες Αρχές (ΑΑΔΕ και ΕΛΤΕ), σύγχυση σχετικά με τη νομιμότητα επιβολής κυρώσεων (προστίμων) στους Ορκωτούς Ελεγκτές – Λογιστές και στις Ελεγκτικές Εταιρείες, για παραβάσεις της νομοθεσίας που διέπει τις εργασίες τους. Μεταξύ των λόγων της παραπάνω σύγχυσης αναφέρεται ότι το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους έχει καθυστερήσει να γνωμοδοτήσει επί σχετικού ερωτήματος που έχει υποβάλλει η ΕΛΤΕ.
28
ΜΑΪ
Επιστημονική εκδήλωση της Ένωσης Μελών ΝΣΚ Την 7η Ιουνίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, η Ένωση Μελών του ΝΣΚ θα διοργανώσει επιστημονική εκδήλωση στην Κεντρική Υπηρεσία του ΝΣΚ (Ακαδημίας 68, Αίθουσα Βασ. Οικονομίδη, 2ος όροφος), με θέμα: «Ο Επαναπατρισμός Πολιτιστικών Αγαθών και τα Γλυπτά του Παρθενώνα».
10
ΜΑΪ
Πρόσκληση υποβολής προσφορών Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια 800 – 1.000 δεσμίδων (ανάλογα με το κόστος) φωτοαντιγραφικού χαρτιού Α4 500 φύλλων/80 gr για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, συνολικού προϋπολογισμού 2.400,00 € πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.
06
ΜΑΪ
Διοργάνωση εκδήλωσης του Ιδρύματος Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου στην Κεντρική Υπηρεσία του ΝΣΚ Την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 ώρα 18:00, στην Αίθουσα «Β. Οικονομίδη» της Κεντρικής Υπηρεσίας ΝΣΚ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου, με θέμα «Τα όρια του δικαστικού ελέγχου και η δημοσιονομική πολιτική».
10
ΑΠΡ
Ανακοίνωση Την 1 Απριλίου 2019, το Ευρ. ΔΔΑ εξέλεξε νέο Πρόεδρο του, τον Έλληνα δικαστή και Αντιπρόεδρο του δικαστηρίου αυτού, Λίνο-Αλέξανδρο Σισιλιάνο. Ο κος Σισιλιάνος θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 5 Μαΐου 2019.
10
ΑΠΡ
Τελικός πίνακας επιτυχόντων του διαγωνισμού για την πλήρωση 56 κενών οργανικών θέσεων Δόκιμων Δικαστικών Πληρεξουσίων ΝΣΚ Τελικός πίνακας επιτυχόντων (όπως αυτός διαμορφώθηκε μετά την κλήρωση μεταξύ όσων ισοβάθμησαν) του διαγωνισμού για την πλήρωση 56 κενών οργανικών θέσεων Δόκιμων Δικαστικών Πληρεξουσίων ΝΣΚ.
08
ΑΠΡ
Πίνακας επιτυχόντων διαγωνισμού για την πλήρωση 56 κενών οργανικών θέσεων Δοκίμων Δικαστικών Πληρεξουσίων στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ - ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ- ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΞΙ (56) ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΝΣΚ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 403/2018 (Γ΄1389). ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΣΩΝ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝ.
28
ΜΑΡ
Ανακοίνωση - πρόσκληση για μετάταξη υπαλλήλου στο ΝΣΚ Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), σε εκτέλεση της απόφασης του Προέδρου του με αριθμ. 160/2019+, προκηρύσσει την πλήρωση με μετάταξη μιας (1) κενής θέσης του κλάδου ΠΕ2 Πληροφορικής της Κεντρικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του πρώτου εδαφίου της παραγράφου 15, άρθρου 28 του ν.2579/1998, όπως αυτό εξακολουθεί να ισχύει, σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 2 του ν.4590/2019.
27
ΜΑΡ
Ανακοίνωση της Επιτροπής του Διαγωνισμού για την πλήρωση 56 κενών οργανικών θέσεων δόκιμων Δικαστικών Πληρεξουσίων ΝΣΚ, για το πρόγραμμα διεξαγωγής των προφορικών εξετάσεων Η προφορική εξέταση όσων έγιναν δεκτοί στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στην Κεντρική Υπηρεσία του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, «Αίθουσα Βασίλειου Οικονομίδη» (Ακαδημίας 68, 2ος όροφος), τη Δευτέρα 1 Απριλίου, Τρίτη 2 Απριλίου, Τετάρτη 3 Απριλίου και Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.
26
ΜΑΡ
Ανάρτηση αποτελεσμάτων του προκριματικού σταδίου του διαγωνισμού για την πλήρωση 56 κενών οργανικών θέσεων Δόκιμων Δικαστικών Πληρεξουσίων ΝΣΚ Σας ενημερώνουμε ότι στην Κεντρική Υπηρεσία του Νομικού Συμβούλιου του Κράτους (Ακαδημίας 68) έχουν αναρτηθεί τα ονόματα όσων έχουν επιτύχει στο προκριματικό στάδιο του διαγωνισμού, καθώς και ο μέσος όρος βαθμολογίας τους. Πίνακας των επιτυχόντων, μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους, αναρτάται και ηλεκτρονικά στην παρούσα ιστοσελίδα. Το αναλυτικό πρόγραμμα των προφορικών εξετάσεων που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 1η Απριλίου 2019, θα ανακοινωθεί αύριο.
22
ΜΑΡ
Ομιλία της Στυλιανής Χαριτάκη, Νομικής Συμβούλου του Κράτους, σε Ημερίδα Διαιτησίας του ICC Hellas Στις 5 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε Ημερίδα Διαιτησίας του ICC Hellas με θέμα «20 χρόνια από τον ν. 2735/1999 για τη διεθνή εμπορική διαιτησία: Παρόν και μέλλον του ελληνικού δικαίου διαιτησίας». H Στυλιανή Χαριτάκη, Νομική Σύμβουλος του Κράτους, συμμετείχε σε πάνελ με θέμα «Ζητήματα από τη συμμετοχή του Δημοσίου σε εμπορικές διαιτησίες». Η ομιλία της περιείχε διαπιστώσεις ή/και προβληματισμούς ή/και προτάσεις σχετικά με τη δυσκολία της Διοίκησης ως προς την τήρηση των προθεσμιών, τις αιτήσεις εξαίρεσης διαιτητών, τη μερική προβλεψιμότητα των κανόνων διαδικασίας, τις άκυρες ρήτρες διαιτησίας και την υπέρβαση δικαιοδοσίας του διαιτητικού δικαστηρίου, τη διαφάνεια, τα στάδια και τους λόγους ελέγχου των διαιτητικών αποφάσεων, τη συμμόρφωση της Διοίκησης με τις διαιτητικές αποφάσεις, καθώς και τις έντονες ανησυχίες των κρατών για τα οφέλη της διαιτησίας.
18
ΜΑΡ
Πρόσκληση υποβολής προσφορών για παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier) Πρόσκληση υποβολής προσφορών για παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier) εγγράφων και δεμάτων στο εσωτερικό της χώρας και στο εξωτερικό για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας και των περιφερειακών Γραφείων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, συμπεριλαμβανομένου του Γραφείου Νομικού Συμβούλου Πειραιά, εκτιμώμενου κόστους 6.000,00 € πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31/12/2020.
07
ΜΑΡ
Ομιλία Κωνσταντίνου Γεωργιάδη στο συνέδριο του ΙΜΔΑ στις 19/2/2019 Το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου στις 19 Φεβρουαρίου 2019 διοργάνωσε Συνέδριο με θέμα: «Συνθήκες κράτησης στις δικαστικές φυλακές», που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Στο Συνέδριο συμμετείχε ως ομιλητής ο Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Κωνσταντίνος Δ. Γεωργιάδης.
07
ΜΑΡ
Παρουσίαση ποιητικής συλλογής Επίτιμου Προέδρου Ν.Σ.Κ. Αριστομένη Κομισόπουλου Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς και οι Εκδόσεις «Βεργίνα» διοργάνωσαν, στις 2 Μαρτίου 2019, στην Έπαυλη Δροσίνη (Κηφισιά), την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του επίτιμου Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Αριστομένη Κομισόπουλου με τίτλο «Ατάκτως Ερριμμένα».
25
ΦΕΒ
Ανακοίνωση - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ανακοίνωση - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μετάταξη διοικητικών υπαλλήλων στην Κεντρική Υπηρεσία και σε περιφερειακά Δικαστικά Γραφεία του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
25
ΦΕΒ
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ 56 ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΝΣΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
25
ΦΕΒ
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ (1α) ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ 56 ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΝΣΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
22
ΦΕΒ
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κατανομή των υποψηφίων που έχουν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στον διαγωνισμό για την πλήρωση 56 κενών οργανικών θέσεων δόκιμων Δικαστικών Πληρεξουσίων ΝΣΚ σε 16 αίθουσες, προκειμένου να διενεργηθεί η γραπτή εξέτασή τους στις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου 2019.
19
ΦΕΒ
Επείγουσα ανακοίνωση ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ 56 ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΝΣΚ ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 403/2018 (Γ΄1389), ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΝ 25Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019.
18
ΦΕΒ
Ανακοίνωση Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια φωτοαντιγράφων κτηματολογικών σχεδίων για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους εκτιμώμενου κόστους 10.000,00 € πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31/12/2020
18
ΦΕΒ
Ανακοίνωση Πρόσκληση υποβολής προσφορών για τη συντήρηση και επισκευή, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας γραφίτη, των φωτοτυπικών μηχανημάτων RICOH της Κεντρικής Υπηρεσίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, εκτιμώμενου κόστους 18.600,00 € πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31/12/2020
14
ΦΕΒ
Επείγουσα ανακοίνωση Ορισμός μελών επιτροπής διαγωνισμού για την πλήρωση 56 κενών οργανικών θέσεων ΔΔΠ ΝΣΚ
12
ΦΕΒ
Χαιρετισμός του Προέδρου του ΝΣΚ στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ο χαιρετισμός που απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΝΣΚ, κ. Ιωάννης - Κωνσταντίνος Χαλκιάς, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών «Αίθουσα Μιχάλη Ζαφειρόπουλου».
12
ΦΕΒ
Επείγουσα ανακοίνωση Παράταση υποβολής αίτησης συμμετοχής στον διαγωνισμό για την κάλυψη 56 κενών θέσεων Δόκιμων Δικαστικών Πληρεξουσίων στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους,
06
ΦΕΒ
Ομιλία του Παρέδρου ΝΣΚ Κωνσταντίνου Γεωργιάδη σε Στρογγυλή Τράπεζα στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με θέμα: «Αστυνόμευση: Μεταχείριση Ατόμων υπό Κράτηση και Συνέπειες» Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και η Γενική Διεύθυνση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Κράτους Δικαίου του Συμβουλίου της Ευρώπης διοργάνωσαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα: «Αστυνόμευση: Μεταχείριση Ατόμων υπό Κράτηση και Συνέπειες», στις 10 και 11 Ιανουαρίου 2019
06
ΦΕΒ
Ομιλία της Παρέδρου ΝΣΚ Ελένης Λευθεριώτου σε Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων, με θέμα: "Νομικοί προβληματισμοί για τη χρήση ρομπότ και συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης στις λειτουργίες του Κράτους" Η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) διοργάνωσε το 5ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Bόλου (ΔΣΒ) στις 11 και 12 Μαΐου 2018, με θέμα: "Νομικοί προβληματισμοί για τη χρήση ρομπότ και συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης στις λειτουργίες του Κράτους"
06
ΦΕΒ
Ομιλία της Νομικής Συμβούλου του Κράτους Ευσταθίας Τσαούση σε Ημερίδα, με θέμα «Νέα δεδομένα, προκλήσεις και ευκαιρίες που σχετίζονται με την εκτέλεση της Απόφασης του Ε.Δ.Δ.Α. “Chowdury και λοιποί κατά Ελλάδος”». Το Γραφείο Εθνικού Eισηγητή για την καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διοργάνωσε, υπό την αιγίδα του Γενικού Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ημερίδα με θέμα «Νέα δεδομένα, προκλήσεις και ευκαιρίες που σχετίζονται με την εκτέλεση της Απόφασης του Ε.Δ.Δ.Α. “Chowdury και λοιποί κατά Ελλάδος”», η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 στο Αμφιθέατρο «Κρανιδιώτης» του Υπουργείου Εξωτερικών.
06
ΦΕΒ
Επίσκεψη φοιτητών της ELSA Athens στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους H Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών Αθήνας (European Law Students' Association - ELSA Athens), μετά από αίτημά της που έγινε αποδεκτό από τον Πρόεδρο του ΝΣΚ, θα πραγματοποιήσει στις 21-2-2019 και ώρα 12 π.μ. ακαδημαϊκή επίσκεψη στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, στο πλαίσιο των δράσεων του τομέα Σεμιναρίων και Συνεδρίων της.
05
ΦΕΒ
Επιστημονική εκδήλωση της Ένωσης Μελών ΝΣΚ Την 8η Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στην Αίθουσα Επιστημονικών Διαλέξεων (Σεμιναρίων) της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΝΣΚ (Ακαδημίας 68, 2ος όροφος), θα διεξαχθεί επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωσή Μελών του Ν.Σ.Κ. με θέμα: «Κανονισμός 679/2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ΓΚΠΔ)».
27
ΔΕΚ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προκειμένου να αποφευχθούν, τόσο η άσκοπη ταλαιπωρία των υπαλλήλων του Δημοσίου, οι οποίοι καταθέτουν στο ΝΣΚ αιτήσεις διακοπής παραγραφής, όσο και η αναίτια επιβάρυνση της Υπηρεσίας, με συνέπεια να διαταράσσεται η ομαλή και έγκαιρη διεκπεραίωση του έργου αυτής (το οποίο περιλαμβάνει και την τήρηση δικαστικών προθεσμιών), γνωστοποιείται ότι οι εν λόγω αιτήσεις υποβάλλονται και στους εκκαθαριστές αποδοχών των υπηρεσιών τους, με την ίδια έννομη συνέπεια (άρθρο 143, περ. β΄ Ν.4270/14), χωρίς να απαιτείται η περαιτέρω διαβίβασή τους στο ΝΣΚ. Όσον αφορά τους υπαλλήλους των ΟΤΑ και ΝΠΔΔ, η κατάθεση ή η διαβίβαση αιτήσεων προς το ΝΣΚ, δεν επιφέρει διακοπή παραγραφής, γιατί απευθύνεται σε αναρμόδια αρχή.
14
ΔΕΚ
Διαγωνισμός για την κάλυψη 56 κενών οργανικών θέσεων Δόκιμων Δικαστικών Πληρεξουσίων Προθεσμία υποβολής Αιτήσεων μέχρι 12-02-2019. Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΝΣΚ οδηγίες για τη συμπλήρωσης της Αίτησης , πρότυπο Αίτησης και Υπεύθυνης Δήλωσης για την έλλειψη κωλυμάτων διορισμού. Για να εκτυπώσετε τα παραπάνω πατήστε εδώ
13
ΔΕΚ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Διακήρυξη συνοπτικού πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, για τη συντήρηση του έργου "Υλοποίηση Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (Ο.Π.Σ.) στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/12/2019.
30
ΟΚΤ
Ανακοίνωση Έγκριση κίνησης διαδικασιών για την πλήρωση 56 κενών οργανικών θέσεων δοκίμων δικαστικών πληρεξουσίων στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
26
ΟΚΤ
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την τοποθέτηση δύο (2) αυτόματων μηχανημάτων πώλησης καφέδων, αναψυκτικών, νερού και snacks, στο κτίριο επί της οδού Ακαδημίας 68 στην Αθήνα, όπου στεγάζεται η Κεντρική Υπηρεσία του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
08
ΟΚΤ
Άρθρο του Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους στο Capital.gr "Ο ρόλος του ΝΣΚ και οι σύγχρονες προκλήσεις"
02
ΟΚΤ
Ανακοίνωση Πρακτικό διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την επιλογή τακτικού και αναπληρωματικού μέλους της ειδικής επιτροπής αξιολόγησης του Ν.Σ.Κ.
12
ΣΕΠ
Ανακοίνωση Ανακοίνωση δημόσιας κλήρωσης για την επιλογή τακτικού και αναπληρωματικού μέλους της υπό συγκρότηση ειδικής επιτροπής αξιολόγησης του ΝΣΚ.
08
ΑΥΓ
Νέος Πρόεδρος στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους Ο Αντιπρόεδρος ΝΣΚ Ιωάννης – Κωνσταντίνος Χαλκιάς, επελέγη για τη θέση του Προέδρου ΝΣΚ με το π.δ με ημερομηνία 1-8-2018 (ΦΕΚ Γ΄882/7-8-2018) που εκδόθηκε μετά την Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου με αριθμό 9/31-7-2018.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

09
ΙΟΥΛ
Διακήρυξη 2η Επαναληπτική διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Δικαστικού Γραφείου Ναυπλίου
11
ΙΟΥΝ
Διακήρυξη 1η Επαναληπτική διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Δικαστικού Γραφείου Ναυπλίου.
07
ΜΑΪ
Διακήρυξη Διακήρυξη Μειοδοτικής Δημοπρασίας για τη στέγαση του Δικαστικού Γραφείου Ναυπλίου.
07
ΜΑΡ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ) και η Κεντρική Μονάδα Κρατικών Ενισχύσεων (ΚΕΜΚΕ) την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 συνδιοργάνωσαν ημερίδα στην αίθουσα "Γ. Κρανιδιώτης" του Υπουργείου Εξωτερικών με θέμα τις Κρατικές Ενισχύσεις. Η ημερίδα, η οποία απευθυνόταν αποκλειστικά στα μέλη του ΝΣΚ, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ειδική Νομική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και με τη συμμετοχή στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
28
ΦΕΒ
Διάκηρυξη Διακήρυξη Μειοδοτικής Δημοπρασίας για τη στέγαση του Δικαστικού Γραφείου Τρικάλων.
14
ΔΕΚ
Διεθνές Συνέδριο 30.11.2017 - 01.12.2017: "Organization for Security and Co-operation in Europe – Mission to Serbia" Η Υπηρεσία του Νομικού Συμβουλίου της Δημοκρατίας της Σερβίας (State Attorney’s Office of the Republic of Serbia) σε συνεργασία με το Γραφείο της Αποστολής του OSCE στη Σερβία (Organization for Security and Co-operation in Europe – Mission to Serbia), διοργάνωσαν κατά το χρονικό διάστημα 30.11.2017 έως 01.12.2017 διεθνές συνέδριο...
16
ΝΟΕ
Διακήρυξη Διακήρυξη Μειοδοτικής Δημοπρασίας για τη στέγαση του Δικαστικού Γραφείου Τρικάλων
16
ΑΥΓ
Διακήρυξη Διακήρυξη δημοπρασίας για μίσθωση οικήματος για τη στέγαση του υπό ίδρυση Δικαστικού Γραφείου Κατερίνης.
01
ΑΥΓ
Ανακοίνωση Προκήρυξη – πρόσκληση μετάταξης ενός (1) διοικητικού υπαλλήλου στο Δικαστικό Γραφείο Κέρκυρας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (Ν.Σ.Κ.)
13
ΙΟΥΛ
Περίληψη διακήρυξης Περίληψη διακήρυξης Β' επαναληπτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου, για την στέγαση του Δικαστικού Γραφείου Πατρών
22
ΙΟΥΝ
Περίληψη διακήρυξης Περίληψη διακήρυξης Γ' επαναληπτικής μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Δικαστικού Γραφείου Βέροιας
15
ΙΟΥΝ
Ανακοίνωση Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετάταξη οκτώ (8) διοικητικών υπαλλήλων στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με μεταφορά της οργανικής θέσης.
29
ΜΑΪ
Περίληψη διακήρυξης Περίληψη διακήρυξης Β' επαναληπτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Δικαστικού Γραφείου Βέροιας
11
ΜΑΪ
Περίληψη διακήρυξης Περίληψη διακήρυξης Α΄επαναληπτικής μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Δικαστικού Γραφείου Βέροιας του Ν.Σ.Κ.
26
ΑΠΡ
Διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου Διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για το Δικαστικό Γραφείο Βέροιας του Ν.Σ.Κ. και Πίνακας στεγαστικών αναγκών του Δικαστικού Γραφείου Βέροιας του Ν.Σ.Κ.
12
ΑΠΡ
Διαπιστώσεις της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα (Ηνωμένα Έθνη) Διαπιστώσεις της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα (Ηνωμένα Έθνη), στην υπόθεση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρομά Χαλανδρίου και Περιχώρων "Η Ελπίδα" και του Στυλιανού Καλαμιώτη κατά Ελλάδας, με θέμα την αναγκαστική έξωση και την κατεδάφιση σπιτιών της κοινότητας Ρομά.
19
ΙΑΝ
Περίληψη διακήρυξης Περίληψη διακήρυξης Β' επαναληπτικής μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης οικήματος, για τη στέγαση του Δικαστικού Γραφείου Ναυπλίου.
30
ΝΟΕ
Περίληψη Διακήρυξης Περίληψη διακήρυξης Α' επαναληπτικής δημοπρασίας μίσθωσης οικήματος για τη στέγαση του Δικαστκού Γραφείου Πάτρας.
09
ΝΟΕ
Διακήρυξη Διακήρυξη μειοδοτικής διαδικασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Δικαστκού Γραφείου Πάτρας.
02
ΝΟΕ
Διακήρυξη Διακήρυξη 1ης επαναληπτικής μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης οικήματος για τη στέγαση του Δικαστικού Γραφείου Ναυπλίου.
24
ΟΚΤ
Ενημέρωση Διαθεσιμότητα αποφάσεων Ε.Δ.Δ.Α.
19
ΣΕΠ
Διακήρυξη Διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου
09
ΑΥΓ
3η έκδοση του ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ του Ε.Δ.Δ.Α. Σας ενημερώνουμε ότι, στα πλαίσια συνεργασίας μεταξύ του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, μεταφράσθηκε στα ελληνικά η 3η έκδοση του ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ του Ε.Δ.Δ.Α.
08
ΦΕΒ
Επιστημονική εκδήλωση Την 11η Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 η Ένωση Αστικολόγων διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση.
11
ΙΑΝ
Επιστημονική εκδήλωση Την 14η Ιανουαρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, η Ένωση Αστικολόγων διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση.
20
ΝΟΕ
Επιστημονική εκδήλωση Την 26η Νοεμβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 - 20:00 η Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών, το Αθηναϊκό Κέντρο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Διαμεσολαβητών «Προμηθέας» και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Διαμεσολαβητών “Resolve” διοργανώνουν επιστημονική εκδήλωση με θέμα: Διαμεσολάβηση και Δικηγόροι. Προκλήσεις και Ευκαιρίες της Πρακτικής Εφαρμογής.
18
ΝΟΕ
Επιστημονική εκδήλωση Την 16η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 η Ένωση Αστικολόγων διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από τη θέσπιση του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (ν. 3418/2005).
05
ΝΟΕ
1η Επιστημονική Εκδήλωση του Ν.Σ.Κ. (2015-2016) Την 19η Νοεμβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00 το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Η Εισαγωγή του θεσμού του Έκτακτου Διαιτητή στις πρόσφατες τροποποιήσεις των Κανονισμών Διαιτησίας ICC 2012 και LCIA 2014".
29
ΟΚΤ
Επιστημονική εκδήλωση Την 5η Νοεμβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 η Ένωση Αστικολόγων διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Εξελίξεις στη διαμόρφωση των εμπραγμάτων σχέσεων στα ακίνητα".
21
ΑΠΡ
Επιστημονική Εκδήλωση Την 27η Απριλίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 με 20.00, λαμβάνει χώρα επιστημονική ημερίδα με θέμα "Οικογενειακό και Κληρονομικό Δίκαιο στην Ελλάδα και το Λίβανο - Droit de la famille et des successions en Grèce et au Liban".
12
ΦΕΒ
Δεύτερη Επιστημονική Εκδήλωση του Ν.Σ.Κ. περιόδου 2014-2015 Την 26η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη διάλεξη της νέας σειράς των επιστημονικών εκδηλώσεων του Ν.Σ.Κ.
29
ΔΕΚ
Νέος Πρόεδρος στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Μιχαήλ Α. Απέσσος προήχθη σε Πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους με το από 24.12.2014 Προεδρικό Διάταγμα (ΦΕΚ Γ΄1753/29.12.2014).
19
ΝΟΕ
Πρώτη Επιστημονική Εκδήλωση του Ν.Σ.Κ. περιόδου 2014-2015 Την 26η Νοεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διάλεξη της νέας σειράς των επιστημονικών εκδηλώσεων του Ν.Σ.Κ. περιόδου 2014-2015.
02
ΙΟΥΛ
Αποχαιρετιστήρια ομιλία του Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κ. Ιωάννη Σακελλαρίου Αποχαιρετιστήρια ομιλία του Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κ. Ιωάννη Σακελλαρίου, κατά την εκδήλωση της 26ης Ιουνίου 2014 στην Αίθουσα Επιστημονικών Εκδηλώσεων του Ν.Σ.Κ.
26
ΜΑΪ
Επιστημονική Εκδήλωση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Την 29η Μαΐου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Η "ηλεκτρονική" δίκη : Εξέλιξη και προοπτική με αφορμή τη χρήση του ολοκληρωμένου συστήματος E-curia του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης».