Επιστροφή

Ο ύστατος αποχαιρετισμός της αγαπητής συναδέλφου Ιωάννας Λεμπέση

14
Νοε

Αποχαιρετήσαμε την 13-11-2023, με οδύνη και σεβασμό, μία ξεχωριστή, σεμνή και φωτεινή προσωπικότητα που  τίμησε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με τη συμβολή της στην επιστήμη και στην εκπλήρωση των στόχων του: τη συνάδελφό μας Ιωάννα Λεμπέση.

Από την είσοδό της στο Σώμα το έτος 1985 με προσήλωση και σθένος, ακατάβλητη φιλοπονία και επιμέλεια από τα Γραφεία Νομικού Συμβουλίου που υπηρέτησε προασπίσθηκε με τη στοχαστική και συνάμα μαχητική της στάση το δημόσιο συμφέρον, επιβεβαιώνοντας κάθε μέρα με τις αξίες και τα ιδανικά που τη διακατείχαν τον τιμητικό τίτλο του Λειτουργού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Όλοι εμείς που εργαστήκαμε δίπλα της θαυμάζαμε όχι μόνο την επιστημοσύνη της, τη  βαθειά της μόρφωση, την ευρύτητα της σκέψης της, την πνευματικότητά της, αλλά και την ευθυκρισία της, την ειλικρίνεια, την αντικειμενικότητα και δικαιοσύνη που την διέκρινε. Λειτουργός με απαράμιλλο ήθος διακρινόταν για τη μετριοπάθεια και την ανιδιοτέλειά της, καθοδηγούσε τους συναδέλφους της εμπνέοντάς τους με το παράδειγμά της και θέτοντας υψηλά πρότυπα για τον εαυτό της, ώστε και οι υπόλοιποι να την ακολουθούν.

Εκ μέρους όλων των Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή τα αισθήματα και η σκέψη όλων μας είναι μαζί τους.