Επιστροφή

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΣΚ, ΕΥΓΕΝΙΑΣ Ε. ΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

17
Ιαν

Τη Δευτέρα  16.01.2023 η Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Ευγενία Ε. Βελώνη παρέστη στο Προεδρικό Μέγαρο στη συνάντηση την οποία συγκάλεσε η  Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου προκειμένου να συζητηθούν επίκαιρα ζητήματα  της Δικαιοσύνης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Ευαγγελία Νίκα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Μαρία Γεωργίου, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ιωάννης Σαρμάς, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, ο Γενικός Επίτροπος της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων, Δημήτριος Κωστάκης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, Δημήτρης Βερβεσός και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, Γεώργιος Διαμάντης.

Φωτογραφικό Υλικό