Επιστροφή

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ν.Σ.Κ. ΝΙΚΗΣ ΜΑΡΙΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΕΝΝΕΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»

31
Οκτ

Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 η Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, κ. Νίκη Μαριόλη παρέστη στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» για την παρουσίαση της έκδοσης του τόμου των πρακτικών του Συνεδρίου «Εννέα δεκαετίες Συμβούλιο της Επικρατείας, οι οραματισμοί του Ελευθερίου Βενιζέλου και η εξέλιξη του Δικαστηρίου στη διαδρομή του χρόνου».

Η έκδοση παρουσιάσθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με κεντρική ομιλήτρια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ προηγήθηκαν χαιρετισμοί από την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Ευαγγελία Νίκα και τον Γενικό Διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», Νικόλαο Παπαδάκη-Παπαδή και παρέμβαση από τον Σύμβουλο της Επικρατείας και Πρόεδρο της Ενώσεως Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτη Τσούκα.