Επιστροφή

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ν.Σ.Κ. ΝΙΚΗΣ ΜΑΡΙΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

11
Δεκ

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου  2023 η Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, κ. Νίκη Μαριόλη παρέστη στην ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών, με θέματα  ημερήσιας διάταξης τον Δικαστικό Χάρτη, την Ενοποίηση του πρώτου βαθμού δικαιοδοσίας της Πολιτικής Δικαιοσύνης, καθώς και οικονομικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα των Δικαστικών Λειτουργών και οι συνθήκες εργασίας.

Στη Συνέλευση παρευρέθησαν ο υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Γιώργος Φλωρίδης, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, κ. Ιωάννης Μπούγας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, η Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, η Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο Γενικός Επίτροπος της Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο Γενικός Επίτροπος της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων, εκπρόσωποι των κομμάτων και δικαστικών Ενώσεων, κ.λπ.