Επιστροφή

Τιμητική εκδήλωση για την αφυπηρέτηση 6 Αντιπροέδρων, 12 Νομικών Συμβούλων και 1 Παρέδρου του Ν.Σ.Κ.

25
Ιουν

Το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων με επιμέλεια και υπό την αιγίδα της Ένωσης Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους τιμητική εκδήλωση για τους αφυπηρετούντες  Λειτουργούς του Ν.Σ.Κ.:  τους Αντιπροέδρους Ν.Σ.Κ. Νικολάου Δασκαλαντωνάκη, Αφροδίτη Κουτούκη, Δήμητρα Κεφάλα, Αντώνιο Τατσόπουλο, Χαράλαμπο Μπρισκόλα και Ευάγγελο Μαρίνη,  τους Νομικούς Συμβούλους του Κράτους Αλέξανδρο Ροϊλό, Ελένη Πασαμιχάλη, Βασίλειο Καραγεώργο, Βασιλική Παπαθεοδώρου, Βασίλειο Κορκίζογλου, Ιουλία Σφυρή, Αθανάσιο Θεοχάρη, Δημήτριο Κατωπόδη, Ευτυχία Κασομένου, Παρασκευά Χρυσοστομίδη, Ιωάννη Αλεξανδράκη και Παναγιώτη Πανάγο, καθώς και την Πάρεδρο Ν.Σ.Κ. Αικατερίνη Κανελλοπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των Δικαστικών Ενώσεων, καθώς και πλήθος Λειτουργών του Ν.Σ.Κ. προσκεκλημένοι των αφυπηρετούντων, οι οποίοι συνοδεύονταν από τους οικείους τους. 

Μετά την προσφώνηση της Προέδρου της Ενώσεως Μελών ΝΣΚ,  η Πρόεδρος του Ν.Σ.Κ. απηύθυνε αποχαιρετιστήρια ομιλία στους αφυπηρετούντες, τους οποίους ευχαρίστησε για τη μακρόχρονη προσφορά τους στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και τους ευχήθηκε  υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από συναδέλφους με τους οποίους οι αφυπηρετούντες είχαν συνυπηρετήσει και ομιλίες ορισμένων εξ αυτών. 

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΣΚ ΝΙΚΗΣ ΜΑΡΙΟΛΗ