Επιστροφή

Τιμητική εκδήλωση για την αφυπηρέτηση της Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, 2 Αντιπροέδρων του Ν.Σ.Κ., 10 Νομικών Συμβούλων του Κράτους και 1 Παρέδρου Ν.Σ.Κ. - Χαιρετισμός της Προέδρου Ν.Σ.Κ. Ευγενίας Βελώνη.

3
Ιουλ

Το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων με επιμέλεια και υπό την αιγίδα της Ένωσης Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους τιμητική εκδήλωση για τους αφυπηρετούντες  Λειτουργούς του Ν.Σ.Κ.: την Πρόεδρο του Ν.Σ.Κ. Ευγενία Βελώνη,  τους Αντιπροέδρους Ν.Σ.Κ. Γεώργιο Κανελλόπουλο και Ανδρέα Ανδρουλιδάκη, τους Νομικούς Συμβούλους του Κράτους Ασημίνα Ροδοκάλη, Δημήτριο Μακαρονίδη, Χριστίνα Διβάνη, Παναγιώτη Παππά, Πέτρο Κωνσταντινόπουλο, Ευσταθία Τσαούση, Παναγιώτα- Ελευθερία Δασκαλέα-Ασημακοπούλου, Στέργιο Κίκα, Κωνσταντίνο Ζαμπάρα και Νικόλαο Μουκαζή, καθώς και την Πάρεδρο Ν.Σ.Κ. Σπυριδούλα Ραυτοπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών,  οι Γενικός Επίτροπος και Αντεπίτροπος της Επικρατείας των Διοικητικών Δικαστηρίων, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι Διοικητής και Υποδιοικητής του e ΕΦΚΑ, εκπρόσωποι των Δικαστικών Ενώσεων, καθώς και πλήθος Λειτουργών του Ν.Σ.Κ. προσκεκλημένοι των αφυπηρετούντων, οι οποίοι συνοδεύονταν από τους οικείους τους. 

Τους αφυπηρετούντες προσφώνησαν η Πρόεδρος της Ενώσεως Μελών ΝΣΚ καθώς και συνάδελφοι με τους οποίους είχαν συνυπηρετήσει. 

Η Πρόεδρος και οι αφυπηρετούντες Λειτουργοί του ΝΣΚ απηύθυναν αποχαιρετιστήριες ομιλίες, ενώ  η Ένωση Μελών ΝΣΚ τους απένειμε τιμητικές πλακέτες για την πολυετή ευδόκιμη υπηρεσία τους στο Σώμα.

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΣΚ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΒΕΛΩΝΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ 28.6.22