ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Με το άρθρο 100Α του Συντάγματος, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, ως μεγάλο σώμα της διοίκησης, καθίσταται συνταγματικά προβλεπόμενος και κατοχυρωμένος θεσμός.

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ( Ν.Σ.Κ.) αποτελεί ενιαία, ανώτατη Αρχή του Κράτους και υπάγεται απευθείας στον Υπουργό Οικονομικών (άρθρο 3, Ν 4831/2021).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
27
ΜΑΡ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Σ.Κ. ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ» Χαιρετισμός Προέδρου Ν.Σ.Κ. στην Ημερίδα του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών "Η γυναίκα του χθες, του σήμερα και του αύριο".
27
ΜΑΡ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΣΚ, ΕΥΓΕΝΙΑΣ Ε. ΒΕΛΩΝΗ, ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 Συμμετοχή της Προέδρου του ΝΣΚ, Ευγενίας Ε. Βελώνη, στον εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.
27
ΜΑΡ
Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την παροχή υπηρεσιών πρόσβασης (ενεργοποίησης συνδρομής) και χρήσης της Βάσης Νομικών Δεδομένων «www.sakkoulas-online.gr» από τους Λειτουργούς του Ν.Σ.Κ. για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών από την ημερομηνία παροχής δικαιώματος πρόσβασης στη Βάση Δεδομένων Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την παροχή υπηρεσιών πρόσβασης (ενεργοποίησης συνδρομής) και χρήσης της Βάσης Νομικών Δεδομένων «www.sakkoulas-online.gr» από τους Λειτουργούς του Ν.Σ.Κ. για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών από την ημερομηνία παροχής δικαιώματος πρόσβασης στη Βάση Δεδομένων.